fbpx

Classy City Wedding

Jeanette Van Wijk

05 augustus 2017

Geen reacties

Home True Love Wedding

Classy City Wedding

Amsterdam, in het hart van de stad, tussen twee grachten en het koninklijk paleis op de dam, ligt de ouwezijds voorburgwal. Aan deze gracht ligt het gracieuze Sofitel Legend The Grand. Deze prachtige historische locatie is vandaag het toneel voor het huwelijk van Kayleigh van den Brink & Steven Tijl. Bruid en bruidegom getting ready in de suites van dit prachtige, luxueuze hotel. Als alles tot in detail is voorbereid is het tijd voor de eerste ontmoeting.

De first-see vind plaats in de binnentuin waar Steven zijn prachtige bruid Kayleigh voor het eerst mag bewonderen. Steven zou Steven niet zijn als hij zijn bruid niet even plaagde en haar de verkeerde kant op laat kijken Natuurlijk heeft hij een mooi bruidsboeket voor haar meegenomen. Na de over en weer bewonderende blikken en een liefdevolle kus is het moment aangebroken dat Kayleigh & Steven elkaar het Jawoord gaan geven.

 

In de Burgomaster Chamber is de ceremonie klaargezet en staat BABS Marijke Plas geduldig te wachten om dit bruidspaar in het echt te verbinden. Onder het prieel, rijkelijke gedecoreerd met bloemen, zitten zij ietwat zenuwachtig te giebelen. Even nog een kort onderonsje, een lach en een zoen en dan is het moment toch echt aangebroken. Na een prachtig speech wordt het jawoord uitgesproken. Aan de smaragd groene met diamanten verlovingsring wordt een oogverblindende diamanten trouwring toegevoegd. Ook Steven krijgt een stoere mannelijke trouwring van titanium. Na de I do’s volgen de felicitaties een toast en het aansnijden van de overheerlijke bruidstaart.

 

Na een korte rustpauze gaat het bruidspaar op pad voor een fotoshoot. In een chique, stoere bolide, een Porsche 356 Speedster, worden er prachtige beelden gemaakt op de binnenplaats, de gracht en bij de toegangspoort van The Grand. Wanneer je in Amsterdam trouwt mag een salon boot niet ontbreken en dus vaart het bruidspaar met de Mona Lisa door de Amsterdamse grachten. Hierna is het tijd voor een heerlijke cocktail in the Flying Dutchman, gelegen in het hotel en grenzend aan de binnentuin, is onze barman signature cocktails aan het maken voor Kayleigh & Steven. Even heerlijk genieten van familie en vrienden onder het genot van een speciale cocktails maakt de sfeer gezellig en losjes.

Diner time. In de Aldermans Chamber is de tafel luxueus ingedekt voor een uitgebreid drie gangen diner met gold plated bestek, rijkelijk voorzien van bloemen en overheerlijke cupcakes voor het dessert. De menukaart is gemaakt op transparant plexiglas met handgeschilderde gouden letters. Volledig passend bij het thema van deze Classy City Wedding, with a touch of emerald green.

Na het diner is het tijd om de high heels uit te schoppen en met het gezelschap de stad in te gaan voor een spetterend eindfeest. In de lift ziet Steven zijn kans schoon voor “a moment for two” en zo schuiven de liftdeuren geruisloos dicht. Deze City Wedding in Amsterdam was een topper!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren