Step into the light

Op een grijze donderdagmiddag in november ben ik samen met fotograaf Davey van Lienden (Akademie Voque), Hizkia, Joey & Thomas op pad gegaan om een gave, stoere black and white fotoserie te maken. De “behind the scenes” foto’s (in colour) zijn gemaakt door Claudia vE.

Onze thuis basis van deze middag was bij Beauty, Taste & More in Veenendaal waar het beauty team bestaande uit: Zakalina, Nisrine & Sheila voor ons klaar stonden. Na de briefing en een lekkere kop koffie/thee gingen we van start. De heren werden onder handen genomen door de dames. Daarna hebben de heren zich omgekleed in de door
Jac Hensen Veenendaal beschikbare outfits en accessoires.

Een voor een hebben we de heren meegenomen naar buiten en gezocht naar urban, industriële achtergronden. Met een aantal steegjes, een nog inwerking zijnde fabriek en de nieuw aangelegde grachten hebben we toffe plaatsjes kunnen maken. De reden voor deze shoot? Gewoon omdat het weer eens iets anders is dan anders. De moderne man van tegenwoordige met gevoel voor looks & trend zijn een welkome aanvulling op straatbeeld van nu, toch?