fbpx

Binnenkort is het grote moment daar, dan geven jij en je partner elkaar het jawoord. Het grote moment waar je al maanden naar uitkijkt. Eindelijk worden jullie in de echt verbonden. Als ware romanticus zoek ik altijd de verbinding op.

 

Niet alleen de verbintenis van het bruidspaar, maar ook het samenkomen van de families, vrienden en iedereen die deel uitmaakt van deze feestelijke gelegenheid. Dat maakt mijn werk als trouwambtenaar zo bijzonder, want elk verhaal is uniek. En keer op keer probeer ik het verhaal, jullie liefde, op een eigen wijze zo mooi mogelijk te verwoorden, want;

“If love is true, nothing else matters”

Zelfstandig trouwambtenaar

Naast weddingplanner ben ik tevens zelfstandig trouwambtenaar. Een prachtig beroep waarbij ik het verhaal van vele bruidsparen mag delen met alle gasten. Als BABS – buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand – ben ik aangesteld door gemeente Ede en beëdigd bij de rechtbank in Arnhem. Dit betekent dat ik als zelfstandig trouwambtenaar niet binnen gemeente Ede werkzaam ben. Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar buiten deze regio? Dan ben ik absoluut beschikbaar.

Ceremoniespreker

Hebben jullie liever een ceremoniespreker op het feest? Ook dat is een enkel probleem! Ik denk graag met jullie mee. Voor zowel de ceremoniespreker als trouwambtenaar is een wederzijdse klik ontzettend belangrijk. Ik wil alles van jullie weten en de liefde echt voelen. Van de eerste date tot de leukste anekdotes en ergste blunders. Daarvoor hoor ik niet alleen graag jullie eigen verhaal, maar ook hoe jullie naaste familie, vrienden en kennissen jullie romance zouden omschrijven.

Zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker: vanaf € 795,-*

Bij dit pakket zit inbegrepen:

 

√ Kennismakingsgesprek in Ede.

√ Let’s get “engaged”.

√ Nadere kennismaking in Ede, minimaal drie maanden voor trouwdatum.

√ Nog meer liefdesverhalen van jullie dierbaren.

√ Schrijven van jullie “True Love” story.

√ Huwelijksvoltrekking en/of ceremonie.

 

Voor een ceremonie in het Engels en/of Duits geldt een meerprijs van € 200,00

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW, exclusief reis- en verblijfkosten.

 

Als beëdigd en benoemde babs mag ik lid zijn van de enige echte branche vereniging van trouwambtenaren die Nederland heeft: “Matrimonium

 

*Vanwege wet- & regelgeving ben ik buiten Nederland alleen als ceremoniespreker inzetbaar.

Op zoek naar een wedding planner én trouwambtenaar in 1? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.True Love WeddingTrue Love Trouwt

Portfolio

november 2

Wie heeft de mooiste bruiloft?

Hear Ye! Hear Ye!   All ye kings and queens, knights and nobles, You are invited to attend the noble marriage of   Lady Linda & Lord Olaf   Zo begon de perkamenten uitnodiging die geheel in stijl aan alle gasten werd verstuurd.

READ MORE
oktober 7

De versleten rode badjas

Net onder de douche uit en haar haren in een grote handdoek gewikkeld en gehuld in een aftandse, versleten rode badjas stapte ze niets vermoedend de woonkamer binnen in  het huis waar ze woonde met  haar 2 vriendinnen.

READ MORE
--> DISCOVER MORE