fbpx

“Durf groots te dromen en ik droom graag met jullie mee”

De eerste stap is gezet, jullie gaan trouwen! Nu komt het leukste gedeelte: er moet natuurlijk een gigantisch feest komen om jullie liefde te vieren. En trust me, dit is een flinke klus, want bij een bruiloft komt ongelofelijk veel kijken. Dit kun je zelf doen, maar hoe fijn is het als er iemand is die alles voor je regelt?

Iemand die een toplocatie vindt die past bij al jullie wensen, die beschikbaar is én waar al jullie gasten in passen? Een groot netwerk heeft met daarin alle mogelijke weddingprofessionals die jullie nodig hebben voor de grote dag.

Kortom, iemand nodig die alle touwtjes stevig in handen heeft en alles tot in de kleinste details regelt – ook op onverwachte momenten. Het goede nieuws? Het verbinden van al deze elementen is mijn grootste passie!

Wedding planner

Als wedding planner zorg ik dat jullie mooiste dag op rolletjes verloopt. Met jullie wensen, dromen en – niet geheel onbelangrijk – budget als uitgangspunt. Jullie hebben de ideeën en ik de skills om te zorgen dat alles klopt, matcht en past binnen jullie budget. Het wordt een bruiloft die al jullie stoutste dromen in vervulling laat gaan.

Van budget tot bruiloft

Het allerbelangrijkste is dat de verwachtingen gelijk zijn. Ik wil een helder beeld krijgen van de dag zelf. Hoe zien jullie het voor je? Waar willen jullie trouwen? Wat voor sfeer willen jullie creëren? Wordt het een traditionele over the top wedding? Of juist een te gek themafeest? Ik denk graag met jullie mee, maar moet wel het overzicht behouden!

Ceremoniemeester

Belangrijk om te onthouden: niks is te gek! Dit is jullie dag en het is mijn taak om daarvoor te zorgen. Samen maken we er een feest van om nooit te vergeten. Willen jullie de bruiloft zelf organiseren maar is er wel behoefte aan een ceremoniemeester? Ook dat is geen enkel probleem. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Op zoek naar een wedding planner én trouwambtenaar in 1? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.True Love WeddingTrue Love Trouwt

Portfolio

februari 14

Lief, mijn lief

Hij voor de klas, zij in de klas. Zij verliefd, hij had geen idee.   Op de fiets kwamen ze elkaar wel een tegen, hij zei hoi en zij bloosde tot achter haar oren. Dat ging zo nog een tijdje door totdat jaren later, hij nog steeds voor de klas, zij niet meer in zijn […]

READ MORE
januari 12

De soldaat en het dansende meisje op de bar

‘De soldaat en het dansende meisje op de bar’   Zo begon de trouwmevrouw haar speech. De eerste lach was binnen en de toon gezet. Wat een prachtig stel, lief, zorgzaam naar elkaar, hun zoontje, familie en vrienden. Ondanks het slechte weer op hun grote dag, die vrijdag 8-9-2017, was het een stralende dag waarop […]

READ MORE
--> DISCOVER MORE