Corona can't cancel our love!

Man, man, man… wat is het shit als jullie al jullie mooie trouwplannen moeten verplaatsen vanwege COVID-19.  Flink balen! Maar de liefde is er altijd, dus willen jullie ondanks corona wel de liefde vieren dan hebben we met een leuke groep wedding professionals een oplossing voor jullie bedacht het:

“Corona can’t cancel our Love” pakket.

Ook in deze rare tijd is er nog heel veel mogelijk, Natuurlijk nemen we de 1,5 meter maatregel  en alle andere voorschriften van het RIVM wel in acht.

Fotoshoot

Op een prachtige plek die jullie met samen met mij van te voren hebben uitgezocht gaan we samen met de fotograaf een  leuke love shoot plannen en uitvoeren. Het leukste is dan natuurlijk om de locatie aan te laten kleden door een stylist. Laat jullie originele datum in ieder geval niet zomaar voorbij gaan en vier de liefde!

Ceremonie

Tijdens de fotoshoot kunnen we tijd inruimen voor een korte intieme ceremonie, waarin ik jullie liefde voor elkaar verwoord door middel van een true love story. Een mooi moment tijdens de ceremonie is het uitwisselen van jullie gelofte. Ik denk graag met jullie mee over de inhoud van deze intieme ceremonie.

 

Sweets for my sweet

De liefde vieren doe je met een bubbel en natuurlijk taart! Hoe fijn is het om na de fotoshoot op een prachtige aangekleed setting in de vrije natuur, of op een door jullie uitgezochte locatie, samen te toosten op jullie liefde. Samen te genieten van een the sweet taste of love.