Wesley & Kimberly
10 oktober 2020

Hoi Jeanette,

Bedankt voor de mooie ceremonie. Wij hebben genoten!

Lieve groet,

Wesley en Kimberly

Hortense&Ronald-91

Foto: Northwood

Hortense & Ronald
2 oktober 2020

Lieve Jeanette,

Wat heb je het super gedaan!!!! En wat zijn we blij geweest de hele dag. Het was een van de mooiste dagen uit ons leven. GEWELDIG!

Super, super, super dankjewel <3
Je bent een top weddingplanner.

Liefs,

Hortense & Ronald

Trouwen, bruidspaar, ceremonie

Sylvia & Kevin
26 september 2020

Wij hebben Jeanette als BABS ingehuurd voor onze bruiloft en wat waren wij hier blij mee! Het verhaal wat zij vertelde voor onze ceremonie was perfect op ons afgesteld en het geheel was prachtig. Natuurlijk wilden we op onze bijzondere dag alles perfect en het werk van Jeanette heeft hier absoluut aan bijgedragen. De ceremonie duurde een uur, maar deze vloog voorbij. Dat vonden niet alleen wij, maar ook onze gasten! 

Verder heeft Jeanette ons vooraf aan de bruiloft tijdens persoonlijke gesprekken enorm geholpen en geïnspireerd met onze voorbereidingen omtrent de ceremonie. Als we Jeanette niet hadden gehad om ons hierbij te helpen, zouden we simpelweg niet aan bepaalde mogelijkheden hebben gedacht. 

Jeanette is een topper, wij kunnen haar zeker aanbevelen! 

Groetjes,
Kevin & Sylvia
Mooie woorden, verhaal

Foto: Northwood

Tim & Mathilde
18 juli 2020

Hoi Jeanette, 

Super bedankt voor de mooie woorden en het leuke verhaal.
Wij hebben een top dag gehad!

 

Tim & Mathilde

Persoonlijk, grappig, ceremonie, lachen

Foto: GvR Photography

Tommie & Stefanie
20 september 2019

Vrijdag 20-09-2019 zijn wij getrouwd en maakte Jeanette een persoonlijke en grappige ceremonie. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Via onze vrienden en familie heeft Jeanette informatie/verhalen over ons opgevraagd, waardoor er ook door de gasten veel gelachen werd.

Ook als weddingplanner raden wij Jeanette aan. Wij moesten 2 maanden voor onze trouwdag nog van locatie wisselen. Jeanette nam het op zich en had binnen een dag een nieuwe locatie voor ons, wat ons een hoop stress scheelde! Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en konden zonder zorgen genieten van onze dag. Jeanette is echt een topper!

Liefs,

Tommie & Stefanie

Engaged

Julia & Nicolas
31 augustus 2019

Surrounded by all our beloved family and friends you made us laugh and cry.
We loved the kind words and the personal ceremony that you gave us. 

With love,

Julia & Nicolas

Foto: pure in focus

Daan & Anouk
5 juli 2019

Heey Jeanette,

Ik kwam jou tegen op de beurs en je viel me gelijk op! Ik stapte op je af en het klikte direct. Jij werd onze BABS en kreeg het voor elkaar om ons te laten janken maar nog harder te laten lachen tijdens de ceremonie. Dankzij jouw grondige voorwerk en de leuke gesprekken heb je de ceremonie heel persoonlijk kunnen maken. Onze gasten hebben het er soms nog over, bijna twee jaar later.

Je bent recht door zee en lekker nuchter. Ik hou van je sleeve, dat laat zien wat een stoer mens je bent. Ondanks dat we jou niet als weddingplanner in de arm hebben genomen (we hebben natuurlijk alles zelf gedaan), ging je direct in regelstand toen je aankwam waardoor alle puntjes op de i stonden voor de ceremonie begon.

We denken nog vaak aan deze prachtige dag en kijken er, vooral dankzij jou, met een grote glimlach op terug.

Liefs, Anouk & Daan

 

Ceremonie, gelachen, mooi verhaal

Foto: pure in focus

Ron & Esmee
2 juli 2019

Het was echt schitterend, zo mooi om te zien hoe iedereen genoot en moest lachen om het super mooie en leuke verhaal wat je voor ons hebt gemaakt.

Bedankt voor de geweldige ceremonie! Wat heb je ’t tof gedaan <3

Lieve groet, 

Ron & Esmee

Perfect, ceremonie, geloftes, muziek

Foto: Angela Bloemsaat

Roy & Hiske
29 juni 2019

Wat hebben wij genoten zaterdag!! Het was een extreem warme dag. De ceremonie was perfect, het verhaal (ook al kunnen wij de helft maar herinneren door de spanning) de persoonlijke geloftes en de muziek. Dankzij jou is onze ceremonie, persoonlijk, grappig, lief en mooi geworden en wij willen jou daarvoor enorm bedanken!

Wij hebben meerdere keren bij elkaar gezeten en het is zo gek dat dat nu opeens voorbij is… wij hebben enorm uitgekeken naar deze zaterdag en het is precies, zelfs nog perfecter geworden dan wij hoopte. Wij hebben genoten! En willen jou hiervoor bedanken dat je hierbij aanwezig was en ons wilde trouwen. Wij zitten nog wel even in onze bubbel!

Veel liefs,

Roy & Hiske.

Speciaal, mensenkennis, ceremonie, persoonlijk

Foto: Oh Belle Fotografie

Paula & Pascal
7 juni 2019

Wat een geweldige vrouw is Jeanette, zij maakte onze dag nog specialer. Vanaf het kennismakingsgesprek dachten wij, dit komt helemaal goed. Ze heeft mensenkennis en heeft van onze trouwdag ONZE dag gemaakt. Het was een persoonlijke ceremonie waarbij onze kinderen een mooie rol kregen. De controlefreak die ik ben, kon ik op de grote dag loslaten. Zij geeft je het vertrouwen dat het goed komt. En wat heeft ze onze ceremonie goed gedaan. Alleen maar lof voor deze vrouw. Ook de persoonlijke noot na de bruiloft vond ik erg speciaal!

Lieve groet,

Pascal & Paula

Ceremonie, geweldig, mooi

Foto: Pure Liefde Fotografie

Eveline & Rik
22 december 2018

Bedankt voor de geweldige ceremonie! Wij hebben genoten van je mooie woorden en kijken terug op een hele mooie dag!

Liefs,

Eveline & Rik

Referenties bruidsparen, weddingplanner, trouwambtenaar

Foto: Selijn Fotografie

Jaimy & Mariel
15 september 2018

Jeanette is een zeer professioneel, gezellig, leuk en lief persoon! Zij heeft voor ons de ceremonie verzorgd op 15 september 2018.

De voorbereiding was zeer uitgebreid en Jeanette doet er alles aan om zoveel mogelijk over het bruidspaar te weten te komen en zo een persoonlijk en bijzonder verhaal te kunnen vertellen tijdens de ceremonie. Het contact is te allen tijde heel prettig verlopen en wij waren ontzettend blij met eindresultaat. Onze ceremonie was alles bij elkaar genomen mooier dan we ons ooit voor hadden kunnen stellen.

Kortom, twijfel je nog om een zelfstandig trouwambtenaar te vragen i.p.v. een gemeente ambtenaar? Doen!! Je bent bij True Love Trouwt zeker aan het juiste adres!!

Liefs, 

Jaimy & Mariel

Referenties bruidsparen, weddingplanner, trouwambtenaar

Foto: Horstmanmaassen Photography

Linda & Olaf
3 augustus 2018

Wij hebben elkaar ontmoet op een trouwbeurs en Jeanette sprak mij aan en al snel hadden we een klik. Wij wilde onze dag precies zoals wij dit wilde en het idee dat ze had voor de ceremonie paste helemaal bij ons. Na de gezellige kennismaking in Ede kozen we voor Jeanette als onze ceremoniespreker. 

Twee weken voor onze grote dag wisten wij dat we deelnemers waren aan het programma “Wie heeft de mooiste bruiloft” dat was ook voor Jeanette een hele verrassing maar ook met alle camera’s op haar gericht was ze zichzelf en vertelde vol liefde en enthousiasme ons liefdesverhaal!

Dankjewel voor alles, 

Linda & Olaf

wedding planner, passie, liefde

Foto: GvR Photography

Bram & Melly
6 juli 2018

Wij raden Jeanette bij iedereen aan. Zij doet haar werk als weddingplanner met veel passie en liefde. Ze heeft oog voor detail, zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en je de hele dag van begin tot het einde van dé dag kan genieten. 

Zij heeft haar werk als weddingplanner op onze dag gecombineerd en is ook onze trouwambtenaar geweest. Ze heeft veel werk gemaakt van onze ceremonie en heeft een mooie, persoonlijke speech verteld met verassende elementen. Wij hebben genoten. Nogmaals bedankt Jeanette voor de goede zorgen.

Liefs, 

Bram & Melly

Behulpzaam, weddingplanner

Foto: Yes I Do Fotografie

Mirjam & Berry
7 juni 2018

Op een bruidsbeurs won ik een adviesgesprek met Jeanette waardoor ik haar leerde kennen. Een leuke vrouw, recht voor zijn raap. Uiteindelijk hebben we, ook vanwege ons budget, gekozen om geen gebruik te maken van een weddingplanner maar we hebben er wel voor gekozen om ons te laten trouwen door Jeanette en dit was een hele goede keuze!

Maar dat ze een echte weddingplanner in hart en nieren is en behulpzaam is bleek wel toen de avond van te voren onze kennis die zou filmen tijdens de trouwdag af zei. Ik heb Jeanette toen een berichtje gestuurd. Ze belde me direct en al heel snel daarna had ze een videograaf geregeld! En dat rond 23:00 ’s avonds!! Een topweddingplanner!

Liefs,

Mirjam & Berry

Prettig, mooie dag, ceremonie

Foto: Horstmanmaassen Photography

Aranka & Niels
8 september 2017

Het contact was heel prettig, Ze luistert goed naar je wensen en weet deze goed te vertalen naar bruikbare ideeën! Ondanks de vele regenbuien op onze trouwdag hebben wij genoten van onze mooiste dag.

Alle lof voor deze weddingplanner!

Liefs,

Aranka & Niels