Binnenkort geven jij en je partner elkaar het jawoord! Het grote moment waar je al maanden, misschien zelfs jaren naar uit kijkt. Eindelijk worden jullie in de echt verbonden zoals dat zo mooi heet. 

Als ware romanticus zoek ik altijd de verbinding op. Niet alleen de verbintenis van het liefdeskoppel, maar ook het samen komen van de families, vrienden en iedereen die deel uit maakt van deze feestelijke gelegenheid. Dat maakt mijn werk als trouwambtenaar zo bijzonder, want elk verhaal is uniek. 

Keer op keer probeer ik het verhaal, jullie liefde, op een eigen wijze zo mooi mogelijk te verwoorden, want;

“If love is true, nothing else matters”

Zelfstandig trouwambtenaar

Naast weddingplanner ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar. Ik mag jullie “True Love” story vertellen and I Love It! Ik ben als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) aangewezen door gemeente Ede. Dit betekent dat ik als zelfstandig trouwambtenaar niet binnen gemeente Ede actief kan zijn. Zijn jullie op zoek naar een beëdigd en aangewezen trouwambtenaar buiten deze gemeente? Dan ben ik graag beschikbaar!

Ceremoniespreker

Hebben jullie liever een ceremoniespreker op jullie dag? Geen enkel probleem! Ik denk graag met jullie mee. Een wederzijdse klik is een absolute must. Om jullie liefdes verhaal goed te kunnen vertalen is het belangrijk dat ik (bijna) alles van jullie weet. Van de eerste date tot de leukste anekdotes en ergste blunders. Daarvoor hoor ik niet alleen graag jullie eigen verhaal, maar ook alle “juicy” details van jullie best friends. “I wanna feel the love!”

Mijn werkwijze

Is er een wederzijdse klik? Dan ga ik graag met jullie op pad!

  • Als eerste plannen we een uitgebreid kennismakingsgesprek in Ede.
  • Is de klik wederzijds? “Let’s get Engaged!”
  • In de maanden van voorbereiding hebben we contact via alle mogelijke communicatie kanalen, vertel me alles over jullie droom dag!
  • Er volgt een inhoudelijk gesprek in Ede,  een maand of 3 voorafgaand aan jullie trouwdag, waarna jullie opdracht krijgen om jullie liefde uitgebreid op papier te zetten. 
  • Ik geef inspiratie, tips en trics voor het schrijven van jullie geloften.
  • Leg contact met jullie VIP’s over jullie liefde, sterke verhalen en gekkigheid.
  • Jullie “True Love” story schrijven met een bulderende lach en een stille traan.
  • Ophalen en retourneren van jullie trouwakte (indien van toepassing).
  • Het voltrekken van jullie (wettelijke of ceremoniële) huwelijk op de door jullie gekozen trouwlocatie in Nederland.

Geen enkele “love story” is het zelfde, daarom maak ik graag een persoonlijke offerte voor jullie.

Trouwen buiten Nederland? Ik ga graag met jullie mee naar de plek die jullie hebben uitgekozen! Voor meer informatie nemen jullie contact met mij op via het onderstaande formulier en/of stuur een email naar: mail@truelovewedding.nl 

 

Wij ontvangen graag meer informatie:

Sluit Menu

Bedankt voor je bericht!

Zojuist heb ik je bericht ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Lieve groet,

Jeanette van Wijk