“Durf groots te dromen en ik droom graag met jullie mee.”

De eerste stap is gezet, jullie gaan trouwen! Nu komt het leukste gedeelte: er moet natuurlijk een gigantisch feest komen om jullie liefde te vieren. En trust me, dit is een flinke klus, want bij een bruiloft komt ongelofelijk veel kijken.

Dit kun je zelf doen, maar hoe fijn is het als er iemand is die alles voor je regelt? Iemand die een toplocatie vindt die past bij al jullie wensen, die beschikbaar is én waar al jullie gasten in passen? Kortom, iemand nodig die alle touwtjes stevig in handen heeft en alles tot in de kleinste details regelt – ook op onverwachte momenten. Het goede nieuws? Het verbinden van al deze elementen is mijn grootste passie!

Wedding planner

Als weddingplanner zorg ik dat jullie mooiste dag op rolletjes verloopt. Met jullie wensen, dromen en – niet geheel onbelangrijk – budget als uitgangspunt. Jullie hebben de ideeën en ik de skills om te zorgen dat alles klopt, matcht en past binnen jullie budget.  Als jullie door de bomen het bos niet meer zien, leid ik jullie door de vele keuzemogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat dit een onvergetelijke dag wordt, niet alleen voor jullie, maar natuurlijk ook voor alle gasten! 

Voor budget tot bruiloft

Voordat ik voor jullie aan de slag ga wil ik het toekomstige bruidspaar goed leren kennen. Het allerbelangrijkste is dat de verwachtingen gelijk zijn. Daarvoor zijn een aantal basis zaken essentieel. Denk hierbij aan een realistische begroting, een goede klik en open communicatie. Verder wil ik ook een helder beeld krijgen van de dag zelf. Hoe zien jullie het voor je? Waar willen jullie trouwen? Wat voor sfeer willen jullie creëren? Ik denk graag met jullie mee, maar moet wel het overzicht behouden! 

Ceremoniemeester

Belangrijk om te onthouden: niks is te gek! Dit is jullie dag en het is mijn taak om daarvoor te zorgen. Wat dacht je van een Festival of Bohemien bruiloft of een glamorous party in Great Gatsby stijl? Alle ideeën zijn welkom en samen met jullie maken we er een feest van om nooit te vergeten. Jullie geven de input en ik zorg dat alles klopt. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de dag zelf. Willen jullie de bruiloft zelf organiseren maar is er wel behoefte aan een ceremoniemeester? Ook dat is geen enkel probleem. 

Op zoek naar een weddingplanner of ceremoniemeester?
Vul onderstaand formulier in of stuur een bericht naar mail@truelovewedding.nl

Sluit Menu

Bedankt voor je bericht!

Zojuist heb ik je bericht ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Lieve groet,

Jeanette van Wijk