fbpx

“Durf groots te dromen en ik droom graag met jullie mee”

De eerste stap is gezet, jullie gaan trouwen! Nu komt het leukste gedeelte: er moet natuurlijk een gigantisch feest komen om jullie liefde te vieren. En trust me, dit is een flinke klus, want bij een bruiloft komt ongelofelijk veel kijken. Dit kun je zelf doen, maar hoe fijn is het als er iemand is die alles voor je regelt?

Iemand die een toplocatie vindt die past bij al jullie wensen, die beschikbaar is én waar al jullie gasten in passen? Een groot netwerk heeft met daarin alle mogelijke weddingprofessionals die jullie nodig hebben voor de grote dag.

Kortom, iemand nodig die alle touwtjes stevig in handen heeft en alles tot in de kleinste details regelt – ook op onverwachte momenten. Het goede nieuws? Het verbinden van al deze elementen is mijn grootste passie!

Weddingplanner

Als wedding planner zorg ik dat jullie mooiste dag op rolletjes verloopt. Met jullie wensen, dromen en – niet geheel onbelangrijk – budget als uitgangspunt. Jullie hebben de ideeën en ik de skills om te zorgen dat alles klopt, matcht en past binnen jullie budget. Het wordt een bruiloft die al jullie stoutste dromen in vervulling laat gaan.

Van budget tot bruiloft

Het allerbelangrijkste is dat de verwachtingen gelijk zijn. Ik wil een helder beeld krijgen van de dag zelf. Hoe zien jullie het voor je? Waar willen jullie trouwen? Wat voor sfeer willen jullie creëren? Wordt het een traditionele over the top wedding? Of juist een te gek themafeest? Ik denk graag met jullie mee, maar moet wel het overzicht behouden!

Ceremoniemeester

Belangrijk om te onthouden: niks is te gek! Dit is jullie dag en het is mijn taak om daarvoor te zorgen. Samen maken we er een feest van om nooit te vergeten. Willen jullie de bruiloft zelf organiseren maar is er wel behoefte aan een ceremoniemeester? Ook dat is geen enkel probleem. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dit formulier in of mail naar: mail@truelovewedding.nlTrue Love WeddingTrue Love Trouwt

Portfolio

oktober 7

De versleten rode badjas

Net onder de douche uit en haar haren in een grote handdoek gewikkeld en gehuld in een aftandse, versleten rode badjas stapte ze niets vermoedend de woonkamer binnen in  het huis waar ze woonde met  haar 2 vriendinnen.

READ MORE
september 29

Stoere, Ruige, Echte Liefde

Mijn liefde is Stoer Mijn liefde is Ruig Mijn  liefde is Echt Mijn liefde is alles wat ik je geven kan. You are my True Love!     Proud to be a member of this team: Fotografie: Lieneke Smid Fotografie Bloemen: De Bloemenkeuken

READ MORE
--> DISCOVER MORE