Jeanette van Wijk: Wie ben ik?!

Duidelijk, zakelijk en met een grote mond! Zo zien mensen mij wellicht in eerste instantie!
Oja, én met een grote boezem en vette tattoo’s… Maar wat als ik je vertel dat een heel klein hartje, een onzekere kant en dikste tranen nooit ver weg zijn? Wat als ik je zeg dat als ik een super heldin zou zijn, dat ik dan degene ben van wie de cape tussen de deur blijft hangen?

Mijn naam is Jeanette! Trotse eigenaresse van True Love Wedding! Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en Weddingplanner! Logisch, want deze Sucker for Love houdt van de liefde, van de romantiek en wil kwaliteit leveren in alles wat ze doet! Je zou me kunnen omschrijven als een tikkie rebels, rauw en romantisch.
Gaat dat samen? Zeker!

Want achter dat stoere uiterlijk zit een mens met een warm hart, met liefde voor de liefde, een romantische ziel die niets liever doet dan verbindingen tot stand brengen. Het leven leeft alsof het de laatste dag is omdat ik weet dat het leven soms hard en oneerlijk kan zijn. In het verleden heb ik keuzes gemaakt die niet altijd de juiste bleken te zijn maar het heeft mij het mooist opgeleverd wat ik kon bedenken: een dochter en 3 zonen die inmiddels hun eigen leven leiden.

Ik hou van chique, van echt, van een mooie buitenkant en een nog veel mooiere binnenkant! Ik heb een hekel aan zeuren en leuren, heb over het algemeen te weinig dagen in de week maar voor lang tafelen met vrienden thuis maak ik meer dan graag tijd! Ik hou van luxe, labradors en mijn eigen love Arjan met wie ik op Valentijnsdag in 2014 ben getrouwd! Energie krijg ik van mensen met mooie plannen (en ook van nieuwe tassen en schoenen!) Ik sta altijd aan maar plaats je mij met mijn billen op het strand van Kreta dan kom ik tot rust!

Naast mijn werk als BABS en weddingplanner, werk ik als HR Manager bij een organisatie die in actie komt voor mensen die het in hun eentje niet redden. Een bezige bij? Zeker! Maar omdat de wereld nu eenmaal nooit zonder liefde kan heb ik in 2015 True love Wedding opgericht! Als ik zou mogen kiezen dan ga ik voor huwelijken die ik compleet mag verzorgen en waarbij ik de liefde mag verbinden. Op een plek die bij jullie past! En een huwelijk in het buitenland staat sowieso hoog op mijn wensenlijstje!

Mijn missie is zorgen dat iedereen de meest liefdevolle dag kan vieren op de manier zoals jullie liefde dat verdient!
Daar ga ik voor!
Zullen we dat samen doen?