Mahesh & Jasmine
7 januari 2023

Bedankt Jeanette,

Voor je rakende ceremonie. Wij konden ons van tevoren niet voorstellen dat mensen zo hard moesten lachen en huilen. Minder dan een week was genoeg om er achter te komen dat je super bent. Wij hebben allemaal genoten, super bedankt. 

You are very kind, thank you so much. It’s a blessing that we got connected by Angela and made this beautiful event happen!

With Love,  Mahesh & Jasmine

Nigel & Nienke
17 december 2022

Beste Jeanette,

Wij willen je bedanken voor de ontzettend mooie speech tijdens de ceremonie.

Wij hebben ervan genoten!

Liefs, Nigel & Nienke

Alex & Nathalie
8 september 2022

Lieve Jeanette,

Vanaf het moment dat wij kennis met jou maakten tot het moment dat jij ons hebt getrouwd voelde het heel vertrouwd. Jij stond altijd voor ons klaar en nam de tijd om ons te helpen. Door jou mooie woorden tijdens de ceremonie heb jij ons maar ook onze gasten weten te vermaken. Dankzij jou was onze dag compleet, heel erg bedankt hiervoor!
 

Liefs, Alex & Nathalie

Nick & Veerle
4 september 2022

Lieve Jeanette, 

Wij willen je bedanken voor de onvergetelijke dag die wij hebben gehad. Dankzij jou hebben we kunnen loslaten en optimaal genoten. Je bent een topper en hebt een plekje in ons hart gekregen <3

Nick & Veerle

Stef & Isabel
10 juli 2022

Lieve Jeanette,

Wij willen je ontzettend bedanken voor al je hulp. Wij hebben je als een heel fijn persoon ervaren en stond altijd direct voor ons klaar, welk tijdstip dan ook 😉
Bedankt voor je dagelijkse gezelligheid. Een super weddingplanner dat ben jij!!!
 
Liefs, Stef & Isabel

Lauk & Michelle
2 juli 2022

Lieve Jeanette, 

We willen je enorm bedanken voor afgelopen zaterdag, wat hebben we een TOP bruiloft gehad. We zijn eindelijk een beetje bijgekomen en genieten volop na van een prachtige dag. Mede dankzij jou, want wat hadden we een mooie en liefdevolle ceremonie. We weten niet eens of we je wel of niet hebben bedankt naderhand, bij deze nogmaals. We hebben veel complimenten gekregen.

Lieve groetjes, Lauk & Michelle

Frederique & Fabian
18 juni 2022

Lieve Jeanette, 
 

Bedankt voor de onwijs mooie ceremonie op onze bruiloft. Het was even afzien in de hitte maar dat mocht de pret niet drukken. Het was met een lach en een traan, precies zoals we het hoopte. Enne ik het niet (nou misschien een beetje) lelijk gehuild haha. Bedankt dat mijn opa ook een rol mocht spelen in de ceremonie dat maakte het voor ons helemaal af.

Liefs, Fred & Feeb
Jaaa daar komt-ie  VAN DER SALM

Henri & Kim
17 juni 2022

Hi Jeanette,

Wat heb je er een prachtig verhaal van gemaakt! We kijken nog regelmatig even terug op onze prachtige dag die jij met je verhaal nog veel mooier hebt gemaakt.
Je bent een kei in wat je doet! Nogmaals super bedankt.

Veel liefs, Henri & Kim van den Brandhof (jaa zo heten we nu allebei ;))

Chantal & Tristan
4 juni 2022

Een bruiloft plannen is ontzettend leuk! Heerlijk om samen die bubbel in te duiken. Jeanette is in onze bubbel gekomen en heeft ons zoveel werk uit handen genomen. Door haar connecties en jarenlange ervaring kwamen we meteen in contact met de juiste leveranciers. Ze luistert, observeert en zorgt ervoor dat je de bruiloft krijgt die je wilt. Met toevoegingen of juist aanpassingen of nog even een nieuwe locatie drie maanden voor onze trouwdatum! De ceremonie werd door onze gasten als magisch ervaren. persoonlijk met humor en zeker niet saai. Omdat ze ook op de dag zelf onze ceremoniemeester was hebben we alles los kunnen laten. Kortom Jeanette is een topper en wij hebben ontzettend genoten van alle contactmomenten, de gezelligheid en de hulp in de hele voorbereiding van het complete plaatje.

Liefs, Chantal & Tristan

Ben & Madelon
3 juni 2022

Lieve Jeanette,

Nogmaals dank voor jouw mooie woorden.
We hebben echt genoten van een super persoonlijke en prachtige ceremonie.

Liefs, Ben & Madelon

Thijs & Marissa
07 mei 2022

Hi Jeanette,

We keep telling each other how it was the best day/night of our lives. We are so thankful to you for making our day so relaxed. We didn’t have to worry about a thing. it all just happend so smoothly. Many of our friends and family are saying it was the best wedding they ever attended. it was so special. Thank you so Much!

Thijs & Marissa <3

 

 

 

Kimberley & Tom
4 april 2022

Lieve Jeanette, 
 
Heel erg bedankt voor alle hulp tijdens het voorbereiden van onze bruiloft, voor het houden van onze ceremonie met een lach en een traan en voor het verzorgen van de rest van onze speciale dag!
 
Dankzij jouw hulp hadden wij een mega mooie dag en hoefde we nergens aan te denken! We denken met veel plezier terug aan onze mooie dag!
 
Liefs, Kim & Tom

Dirk Jan & Dominique
16 augustus 2021

Hi Jeanette,

Wij willen je nogmaals bedanken voor alles. De dag is voorbij gevlogen, maar we hebben genoten! 

Liefs,

Do & DJ

Pamela & Mike
08 juli 2021

Dankzij Jeanette hebben wij een mooie persoonlijke trouwceremonie gehad! Jeanette staat altijd open voor overleg en is prettig in de communicatie. 

We hebben genoten, nogmaals bedankt!

Pamela & Mike

Wesley & Kimberly
10 oktober 2020

Hoi Jeanette,

Bedankt voor de mooie ceremonie. Wij hebben genoten!

Lieve groet,

Wesley en Kimberly

Hortense&Ronald-91

Foto: Northwood

Hortense & Ronald
2 oktober 2020

Lieve Jeanette,

Wat heb je het super gedaan!!!! En wat zijn we blij geweest de hele dag. Het was een van de mooiste dagen uit ons leven. GEWELDIG!

Super, super, super dankjewel <3
Je bent een top weddingplanner.

Liefs,

Hortense & Ronald

Trouwen, bruidspaar, ceremonie

Sylvia & Kevin
26 september 2020

Wij hebben Jeanette als BABS ingehuurd voor onze bruiloft en wat waren wij hier blij mee! Het verhaal wat zij vertelde voor onze ceremonie was perfect op ons afgesteld en het geheel was prachtig. Natuurlijk wilden we op onze bijzondere dag alles perfect en het werk van Jeanette heeft hier absoluut aan bijgedragen. De ceremonie duurde een uur, maar deze vloog voorbij. Dat vonden niet alleen wij, maar ook onze gasten! 

Verder heeft Jeanette ons vooraf aan de bruiloft tijdens persoonlijke gesprekken enorm geholpen en geïnspireerd met onze voorbereidingen omtrent de ceremonie. Als we Jeanette niet hadden gehad om ons hierbij te helpen, zouden we simpelweg niet aan bepaalde mogelijkheden hebben gedacht. 

Jeanette is een topper, wij kunnen haar zeker aanbevelen! 

Groetjes,
Kevin & Sylvia
Mooie woorden, verhaal

Foto: Northwood

Tim & Mathilde
18 juli 2020

Hoi Jeanette, 

Super bedankt voor de mooie woorden en het leuke verhaal.
Wij hebben een top dag gehad!

 

Tim & Mathilde

Persoonlijk, grappig, ceremonie, lachen

Foto: GvR Photography

Tommie & Stefanie
20 september 2019

Vrijdag 20-09-2019 zijn wij getrouwd en maakte Jeanette een persoonlijke en grappige ceremonie. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Via onze vrienden en familie heeft Jeanette informatie/verhalen over ons opgevraagd, waardoor er ook door de gasten veel gelachen werd.

Ook als weddingplanner raden wij Jeanette aan. Wij moesten 2 maanden voor onze trouwdag nog van locatie wisselen. Jeanette nam het op zich en had binnen een dag een nieuwe locatie voor ons, wat ons een hoop stress scheelde! Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en konden zonder zorgen genieten van onze dag. Jeanette is echt een topper!

Liefs,

Tommie & Stefanie

Engaged

Julia & Nicolas
31 augustus 2019

Surrounded by all our beloved family and friends you made us laugh and cry.
We loved the kind words and the personal ceremony that you gave us. 

With love,

Julia & Nicolas

Foto: pure in focus

Daan & Anouk
5 juli 2019

Heey Jeanette,

Ik kwam jou tegen op de beurs en je viel me gelijk op! Ik stapte op je af en het klikte direct. Jij werd onze BABS en kreeg het voor elkaar om ons te laten janken maar nog harder te laten lachen tijdens de ceremonie. Dankzij jouw grondige voorwerk en de leuke gesprekken heb je de ceremonie heel persoonlijk kunnen maken. Onze gasten hebben het er soms nog over, bijna twee jaar later.

Je bent recht door zee en lekker nuchter. Ik hou van je sleeve, dat laat zien wat een stoer mens je bent. Ondanks dat we jou niet als weddingplanner in de arm hebben genomen (we hebben natuurlijk alles zelf gedaan), ging je direct in regelstand toen je aankwam waardoor alle puntjes op de i stonden voor de ceremonie begon.

We denken nog vaak aan deze prachtige dag en kijken er, vooral dankzij jou, met een grote glimlach op terug.

Liefs, Anouk & Daan

 

Ceremonie, gelachen, mooi verhaal

Foto: pure in focus

Ron & Esmee
2 juli 2019

Het was echt schitterend, zo mooi om te zien hoe iedereen genoot en moest lachen om het super mooie en leuke verhaal wat je voor ons hebt gemaakt.

Bedankt voor de geweldige ceremonie! Wat heb je ’t tof gedaan <3

Lieve groet, 

Ron & Esmee

Perfect, ceremonie, geloftes, muziek

Foto: Angela Bloemsaat

Roy & Hiske
29 juni 2019

Wat hebben wij genoten zaterdag!! Het was een extreem warme dag. De ceremonie was perfect, het verhaal (ook al kunnen wij de helft maar herinneren door de spanning) de persoonlijke geloftes en de muziek. Dankzij jou is onze ceremonie, persoonlijk, grappig, lief en mooi geworden en wij willen jou daarvoor enorm bedanken!

Wij hebben meerdere keren bij elkaar gezeten en het is zo gek dat dat nu opeens voorbij is… wij hebben enorm uitgekeken naar deze zaterdag en het is precies, zelfs nog perfecter geworden dan wij hoopte. Wij hebben genoten! En willen jou hiervoor bedanken dat je hierbij aanwezig was en ons wilde trouwen. Wij zitten nog wel even in onze bubbel!

Veel liefs,

Roy & Hiske.

Speciaal, mensenkennis, ceremonie, persoonlijk

Foto: Oh Belle Fotografie

Paula & Pascal
7 juni 2019

Wat een geweldige vrouw is Jeanette, zij maakte onze dag nog specialer. Vanaf het kennismakingsgesprek dachten wij, dit komt helemaal goed. Ze heeft mensenkennis en heeft van onze trouwdag ONZE dag gemaakt. Het was een persoonlijke ceremonie waarbij onze kinderen een mooie rol kregen. De controlefreak die ik ben, kon ik op de grote dag loslaten. Zij geeft je het vertrouwen dat het goed komt. En wat heeft ze onze ceremonie goed gedaan. Alleen maar lof voor deze vrouw. Ook de persoonlijke noot na de bruiloft vond ik erg speciaal!

Lieve groet,

Pascal & Paula

Ceremonie, geweldig, mooi

Foto: Pure Liefde Fotografie

Eveline & Rik
22 december 2018

Bedankt voor de geweldige ceremonie! Wij hebben genoten van je mooie woorden en kijken terug op een hele mooie dag!

Liefs,

Eveline & Rik

Referenties bruidsparen, weddingplanner, trouwambtenaar

Foto: Selijn Fotografie

Jaimy & Mariel
15 september 2018

Jeanette is een zeer professioneel, gezellig, leuk en lief persoon! Zij heeft voor ons de ceremonie verzorgd op 15 september 2018.

De voorbereiding was zeer uitgebreid en Jeanette doet er alles aan om zoveel mogelijk over het bruidspaar te weten te komen en zo een persoonlijk en bijzonder verhaal te kunnen vertellen tijdens de ceremonie. Het contact is te allen tijde heel prettig verlopen en wij waren ontzettend blij met eindresultaat. Onze ceremonie was alles bij elkaar genomen mooier dan we ons ooit voor hadden kunnen stellen.

Kortom, twijfel je nog om een zelfstandig trouwambtenaar te vragen i.p.v. een gemeente ambtenaar? Doen!! Je bent bij True Love Trouwt zeker aan het juiste adres!!

Liefs, 

Jaimy & Mariel

Referenties bruidsparen, weddingplanner, trouwambtenaar

Foto: Horstmanmaassen Photography

Linda & Olaf
3 augustus 2018

Wij hebben elkaar ontmoet op een trouwbeurs en Jeanette sprak mij aan en al snel hadden we een klik. Wij wilde onze dag precies zoals wij dit wilde en het idee dat ze had voor de ceremonie paste helemaal bij ons. Na de gezellige kennismaking in Ede kozen we voor Jeanette als onze ceremoniespreker. 

Twee weken voor onze grote dag wisten wij dat we deelnemers waren aan het programma “Wie heeft de mooiste bruiloft” dat was ook voor Jeanette een hele verrassing maar ook met alle camera’s op haar gericht was ze zichzelf en vertelde vol liefde en enthousiasme ons liefdesverhaal!

Dankjewel voor alles, 

Linda & Olaf

wedding planner, passie, liefde

Foto: GvR Photography

Bram & Melly
6 juli 2018

Wij raden Jeanette bij iedereen aan. Zij doet haar werk als weddingplanner met veel passie en liefde. Ze heeft oog voor detail, zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en je de hele dag van begin tot het einde van dé dag kan genieten. 

Zij heeft haar werk als weddingplanner op onze dag gecombineerd en is ook onze trouwambtenaar geweest. Ze heeft veel werk gemaakt van onze ceremonie en heeft een mooie, persoonlijke speech verteld met verassende elementen. Wij hebben genoten. Nogmaals bedankt Jeanette voor de goede zorgen.

Liefs, 

Bram & Melly

Behulpzaam, weddingplanner

Foto: Yes I Do Fotografie

Mirjam & Berry
7 juni 2018

Op een bruidsbeurs won ik een adviesgesprek met Jeanette waardoor ik haar leerde kennen. Een leuke vrouw, recht voor zijn raap. Uiteindelijk hebben we, ook vanwege ons budget, gekozen om geen gebruik te maken van een weddingplanner maar we hebben er wel voor gekozen om ons te laten trouwen door Jeanette en dit was een hele goede keuze!

Maar dat ze een echte weddingplanner in hart en nieren is en behulpzaam is bleek wel toen de avond van te voren onze kennis die zou filmen tijdens de trouwdag af zei. Ik heb Jeanette toen een berichtje gestuurd. Ze belde me direct en al heel snel daarna had ze een videograaf geregeld! En dat rond 23:00 ’s avonds!! Een topweddingplanner!

Liefs,

Mirjam & Berry

Prettig, mooie dag, ceremonie

Foto: Horstmanmaassen Photography

Aranka & Niels
8 september 2017

Het contact was heel prettig, Ze luistert goed naar je wensen en weet deze goed te vertalen naar bruikbare ideeën! Ondanks de vele regenbuien op onze trouwdag hebben wij genoten van onze mooiste dag.

Alle lof voor deze weddingplanner!

Liefs,

Aranka & Niels