Wedding planner: “Durf groots te dromen!”

De eerste stap is gezet, jullie gaan trouwen! Dat moet een geweldige dag worden om jullie liefde te vieren. Geloof mij dat is een flinke klus, want wisten jullie dat een  bruidspaar gemiddeld 300 uur bezig is met het plannen van hun bruiloft?

Dit kun je zelf doen, maar hoe fijn is het als er iemand is die alles voor je regelt? Iemand die een toplocatie vindt die past bij al jullie wensen, die beschikbaar is én waar al jullie gasten in passen? Kortom, iemand die alle touwtjes stevig in handen heeft en alles tot in de kleinste details regelt – ook op onverwachte momenten. Het goede nieuws? Het verbinden van al deze elementen is mijn grootste passie!

Wedding Planner A tot Z

Als wedding planner zorg er voor ik dat jullie dag op rolletjes verloopt met jullie wensen en dromen als uitgangspunt. Jullie hebben de ideeën en ik de skills om te zorgen dat alles klopt en past binnen jullie budget.  Wanneer jullie door de bomen het bos niet meer zien, leid ik jullie door de vele keuze mogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat dit een onvergetelijke dag wordt, niet alleen voor jullie, maar natuurlijk ook voor alle gasten! 

Van budget tot bruiloft

Voordat ik samen met jullie aan de slag ga wil ik jullie goed leren kennen. Het allerbelangrijkste is dat de verwachtingen gelijk zijn. Daarvoor zijn een aantal zaken essentieel. Denk hierbij aan een realistische begroting, een wederzijdse klik, een open communicatie en een helder beeld  van de dag zelf. Hoe zien jullie het voor je? Waar willen jullie trouwen? Wat voor sfeer willen jullie creëren? Mijn taak is jullie te adviseren in alle keuzes die jullie moeten maken. Ik denk graag met jullie mee en behoud het overzicht.

Ceremoniemeester

Belangrijk om te onthouden: niets is te gek! Dit is jullie dag en het is mijn taak om daarvoor te zorgen. Wat dacht je van een Thema bruiloft? Festival, Ibiza style of en glamoureuze party in Great Gatsby stijl? Alle ideeën zijn welkom en samen met jullie maken we er een feest van om nooit te vergeten. Jullie geven de input en ik zorg dat alles geregeld word en alles klopt. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de dag zelf. Willen jullie de bruiloft zelf organiseren maar is er wel behoefte aan een ceremoniemeester? Ik help jullie graag om op jullie trouwdag optimaal te genieten!