Zoeken jullie een zelfstandig trouwambtenaar?

Binnenkort geven jij en je partner elkaar het jawoord! Het grote moment waar je al maanden, misschien zelfs jaren naar uit kijkt. Eindelijk worden jullie in de echt verbonden zoals dat zo mooi heet. 

Als ware romanticus zoek ik altijd de verbinding op. Niet alleen de verbintenis van het liefdeskoppel, maar ook het samen komen van de families, vrienden en iedereen die deel uit maakt van deze feestelijke gelegenheid. Dat maakt mijn werk als trouwambtenaar zo bijzonder, want elk verhaal is uniek. Keer op keer probeer ik het verhaal, jullie liefde, op een eigen wijze zo mooi mogelijk te verwoorden, want;

“If love is true, nothing else matters”

Zelfstandig trouwambtenaar

Als zelfstandig trouwambtenaar mag ik jullie “True Love” story vertellen and I Love It! Ik ben als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) aangewezen door gemeente Ede. Dit betekent dat ik als zelfstandig trouwambtenaar niet binnen gemeente Ede actief ben. Zijn jullie op zoek naar een beëdigd en benoemd  trouwambtenaar buiten mijn gemeente? Informeer dan naar mijn beschikbaarheid door het contactformulier in te vullen. En lieve bruiden ik moet even streng zijn, dit geldt dus niet voor de bruidsparen dit in de gemeente Ede gaan trouwen, tenzij het een ceremonieel huwelijk is.

Ceremoniespreker

Hebben jullie liever een ceremoniespreker op jullie dag? Leuk! Ik denk graag met jullie mee over de invulling van de ceremonie. Een wederzijdse klik is ook in deze een absolute must. Om jullie liefdesverhaal goed te kunnen vertalen is het belangrijk dat ik (bijna) alles van jullie weet. Van de eerste date, de leukste bloopers en eigenaardigheden tot de ergste blunders. Ter aanvulling interview ik graag ook nog 6 andere, voor jullie belangrijke personen, die zorgen voor alle “juicy” details en vergeten verhalen.   

Hoe? Waar? Wanneer? Investering?

Om een mooi persoonlijk verhaal te kunnen vertellen tijdens jullie ceremonie is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Hoe zorgen wij er samen voor dat dit lukt?

  • Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een  heerlijke 1e gesprek in mijn prachtige tuinhuis in Veenendaal, waar de koffie heet is en altijd wat lekkers klaar staat.
  • Is de klik wederzijds? Dan ga ik graag met jullie op pad!
  • In de maanden van voorbereiding hebben we contact via alle mogelijke communicatie kanalen en vertellen jullie mij alles over jullie droom dag!
  • Een maand of 3 voorafgaand aan jullie trouwdag volgt er een inhoudelijk gesprek, waarna jullie de opdracht krijgen om jullie liefde en het verloop ervan, uitgebreid te verwoorden in een door mij aangeleverde vragenlijst.
  • Uiteraard inspireer ik jullie en geef ik tips en trics voor het schrijven van jullie geloften.
  • Daarnaast leg ik contact met jullie VIP’s die ik bevraag over jullie liefde, hoor ik graag de sterke verhalen en alle andere gekkigheid.
  • Een laatste gesprek volgt ongeveer 2-3 weken voor jullie trouwdag waarin we de laatste detail bespreken en ik de eventuele vragen die ik heb nog aan jullie kan stellen.
  • Dan begint het schrijven  “True Love” story en hierin verwerk ik met liefde een bulderende lach en een stille traan.
  • Als het nodig is haal en retourneer ik de trouwakte.
  • Op jullie trouwdag mag ik het mooiste moment van de dag begeleiden en jullie in de echt verbinden op de door jullie gekozen trouwlocatie in Nederland of in het buitenland*.

‘If love is true, nothing else matters’, maar jullie zijn natuurlijk ook benieuwd naar de kosten voor alle bovenstaande en voor mij als jullie trouwambtenaar op jullie mooiste dag? De investering bedraagt € 1.795,00 excl. reiskosten.

*Hebben jullie plannen om te trouwen in het buitenland dan bespreek ik de investering hiervoor graag met jullie persoonlijk.